lauantai 12. heinäkuuta 2014

Tervetuloa!

135Oi kyllä! Taas mä olen aloittamassa uutta blogia. Olen siis 14-vuotais Jessica Ilmajoelta ja tällä hetkellä erittäin epätyytyväinen ulkoasuun, koska blogger on päättänyt temppuilla yllätys yllätys.
007
Olen harrastanut alakoulu-ikäisenä erilaisia kerhoja. Ala-asteella aloitin myös pianon soiton, mutta lopetin sen muistaakseni 5-luokan jälkeen, koska halusin lisää aikaa käydä tallilla. Ratsastuksen aloitin helmikuussa 2010 ja heppoja aloin käydä hoitamassa muistaakseni vuosi sen jälkeen. Nykyään melkein kaikki vapaa-aikani meneekin tallilla hevosten kanssa :)
037
Mulla on aika laaja musiikkimaku, mutta fanitan Isac Elliotia sekä Cody Simpsonia ja The Fooota.
020 Lemmikkejä meillä on ollut kani nimeltä Sonja, joka jouduttiin lopettamaan 8-vuotiaana? jalkaan tulleen patin vuoksi & kissa Mira, joka jouduttiin lopettamaan epilepsian vuoksi. Tällä hetkellä meillä on kissa nimeltä Lucifer ja maanantaina meille tulee koira. Meille on myös hyvin varmasti tulossa poni, Kambo, joka on meille varattunakin. Ja lähinnä sen vuoksi halusin tehdä uuden blogin :)

Kambo oli siis mulla leirillä vuokrahevosena, ja siitä blogi sai nimenkin sillä kutsuimme siellä ponia Kambozuksi. Blogi tulee olemaan hevos-/lifestyletyylinen, tarkemmin en osaa sanoa millaisia postauksia alan kirjoittamaan :)

Muualta somesta mut löytää instagramista - jessispamm & jjessicamau, ask.fmstä - jjessicamau ja twitteristä - jjessicamau.

Psst. Tietääkö joku miten tekstin saisi tasattua molempiin reunaan niin, että teksti ja kuvat pysyisi "suorassa"? En saa laitettua niin, joten joudun pitämään tätä keskitettyä tekstiä...

18 kommenttia:

 1. Kivan olonen uus blogi. Intoa bloggaamiseen nii se lähtee rullaamaan! Ja sori en osaa auttaa kun en oikein ymmärtänyt ees ongelmaasi.,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tarkoitin siis, että kun laitan tekstin niin että se on tasattu molempiin reunoihin, kuva hyppää muutaman millin oikealle ja haluaisin että ne ovat "suorassa". Vähän huonosti selitetty kun kirjoitin postauksen yöllä :)

   Poista
 2. Mukava alotus ja Ihanan näköinen tuo polle :)

  VastaaPoista
 3. Ihana banneri/ulkoasu sun blogissas! Tykkään sun kirjotustyylistäs, ja kuvat on hyvälaatusia, saatan liittyä lukijaksi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja tervetuloo lukemaa jos päätät liittyy lukijaks :) !

   Poista
 4. Lupaava aloitus ja kivoja kuvia ! Ulkoasuun lisäisin hieman jotain, ettei näyttäisi niin tylsältä :) mutta silti kivannäköinen tämä ulkoasu on nyttenkin c: Onnea bloggaamiseen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ulkoasu ei oo ihan vielä valmis, sitten kun poni on oikeasti meidän niin aijon tehdä paremmat esittelyt...jnejne :)

   Poista
 5. tosi kiva blogi, ja ootpas kaunis!
  muuttaisin ite ehkä bannerin tekstin värin, koska täällä ei muuten hirveästi sen väristä tekstiä ole. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mulla on aina ennen ollu semmone "täysin kaksvärinen" blogi nii halusin nyt kokeilla vähä tälläistä erilaista joka ei tuu jokasella vastaan :)

   Poista
 6. Tää ulkoasu on kivan erilainen, tykkään :-) Banneri on mun makuun ehkä hieman liian korkea, mutta kiva tää postaus!

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva ulkoasu, näkyy että on käytetty aikaa. Kuitenkin gadgeteista voisii poistaa tuosta missä lukee nuo kaikkien aikojen luetuimmat,viikon luetuimmat ja kuukauden luetuimmat niin kaksi niistä. Lupaavan oloinen aloitus! (-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos! Mä ite tykkään kattoo, että mitkä blogissa on niitä suosituimpia postauksia, joten halusin tähä mun omaanki laittaa noi gadgetit :)

   Poista
 8. Ihania kuvia (ja varsinkin näin ellioteerina rakastuin isacin kuvaan samantien)! olet todella kaunis♥

  http://viivimiljamaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. Ai säkin oot heppatyttö :) mä tykkään tosta bannerista ja tän postauksen kuvat on kyl hienoja!:)

  VastaaPoista