perjantai 18. heinäkuuta 2014

LEIRIPOSTAUS: torstai

180
Torstaina mulla oli tarkoituksena kuvata my day, mutta kokoajan tuntui, että sai olla menossa jossai tai aikataulut muuttuivat niin mä sitten muutinkin vähän suunnitelmia.
Aamulla meillä oli leikkitunti, joka oli jostain syystä siirtynyt kahdesta muistaakseni yhteentoista ja me saimme tietää siitä vartti ennen tunnin alkua.. Ei hirveän kiva yllätys. Kambo oli kumminkin leikkitunnilla tosi kiva! Hahah, saatiin varmasti meidän parhaat laukannostotkin samalla, kun leikittiin maa meri laivaa.
Iltapäivällä meillä oli maastoesteitä. Mulla leirillä on kohokohdat aina ollut uitto ja maastoesteet. Kambo oli ihan kiva. En vaan osannut olla yhtään hypyissä mukana ja tuntui, että Kambo hyppäsi ihan ihmeellisesti. Oli kumminkin tosi kivaa!
Illalla meillä oli myös vikellystä johon mä en jaksanut tänäkään vuonna osallistua tylsä ihminen ja Kavan irtohypytystä.
Tämän jälkeen olikin vuorossa leirikaste, joka jääköön salaisuudeksi. Päätettiin Lotan kanssa samalla, kun odotettiin suihkun vapautumista käydä järvessä riehumassa.
Ennen yömaastoon lähtöä paistettiin makkaraa, lättyjä ja jotain suklaabanaanijuttua? Yömaastot on muuten ihan parhaita varsinkin, kun on hyvää seuraa. Siellä ei voi muutakun nauraa, varsinkin Soinin karhumaastossa;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti