keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Kentän pohjan maistelua - jälleenkerran

003Torstaina vähän hypeltiin pystyä ja kahden esteen jumppasarjaa, joka ei meinannut onnistua millään, enkä lopuksikaan ollut tyytyväinen. Muuten loppu viikko kuluo kouluillessa. Perjantaina ja lauantaina heitin ponille piuhatkin päähän. Poni muisti taas pystyyn hyppimisen.. Tuntuu, että oon käyttänyt kaikki konstit joita mä tiedän, että saataisiin pohkeenväistö onnistumaan, mutta ei. Olisiko teillä mitään vinkkejä? Lauantaina onnistuin alkukäynneissä myös tippumaan.. Käveltiin ihan normaalisti ja räpläsin puhelinta, kunnes yhtäkkiä Kambo lähti ravia tai laukkaa eteenpäin ja kirjaimellisesti lähti mun alta. Mä en edes tajunnut koko tilannetta. Lensin Kambon pyllyn yli ja suoraan selälleen maahan. Aluksi, en meinannut pystyä puhumaan enkä päästä ylös istumaan, mutta luojan kiitos ei käynyt oikeasti mitään vakavaa! Sunnuntaina meillä olikin valmennus. Aloitettiin ihan vain itsenäisellä verkalla, jonka jälkeen alettiin tehdä tembon muutoksia uralla ja pääty-ympyröillä. Kambo oli aivan älyttömän hyvä! Poni ei ole varmasti ikinä mennyt noin hienosti mulla! Mua jännitti ihan älyttömästi, että mitenköhän Kambo menee laukassa, kun en ole laukassa vaatinut aijemmin tembon muutosta muutakuin eteenpäin. Maanantaina vähän käytiin kentällä harjoittelemassa erilaisia"temppuja". Aloin opettamaan Kambolle jalannostoa, mikä ei välttämättä ole kyllä kovin hyvä idea sittenkään.. Käytiin myös päästelemässä vähän sänkkärillä, että saatiin ponille hiki, jotta nähtiin miten satula istui, mutta siitä lisää todennäköisesti huomenna. Eilen mulla oli ihan tajuttoman vähä aikaa olla tallilla, joten käytiin vain kävelemässä ja muutama askel ravaamassa kentällä.
025 002 032Kambo vaihtoi tarhaa lähemmäs tallia sekä sai uusia karvaisia kavereita. Vähän mietitytti, että mitenköhän tuo sopeutuu uusien kavereiden luo, mutta eipä siinä mitään ongelmaa ollut vaikka toinen kavereista on kuulemma aika vahvatahtoinen mun kuuleman mukaan.
053 051Muistutan muuten vielä kerran, että käykääs seurailemassa blogia twitterissä kambozu. Mä oon yrittänyt vaikka kuinka monta päivää saada julkaistua tätä postausta, mutta en tiedä mitä bloggerissa taas mättää..

1 kommentti:

  1. Onneks ei käyny pahemmin! Itelläki tulee välillä räplättyä puhelinta ratsastaessa ja tuli pari kertaa testattua mitä siitä voi seurata niin en oo sen jälkeen enää sitäkään tehnyt :D

    VastaaPoista