torstai 8. tammikuuta 2015

Kisat siirretty

Ratsastuskuvia 069Ratsastuskuvia 063 Tulin just kotiin agrimarketista, josta kävin hakemassa Kambolle maitohappobakteeria. Josko sillä sais ponin vatsan vähän paremmin toimivaksi. Ainut ongelma on, että tuossa purkissa ei lue paljonko hevoselle sitä tulee antaa. Lähettelin asiasta sähköpostia, mutta vähän epäilen saanko vastausta. Lisäksi muissa maitohappobakteereissa kehotettiin laittamaan sekaan vettä ja antaa seoksen olla huoneen lämmössä pari tuntia, mutta tässä lukee vain "sekoitetaan rehuun". Vähän epäilen syökö Kambo muka tuon jauheen tuollaisenaan, kun se saa vain kouralliset pony-rehua aamulla ja illalla.
Sunnuntaina käytiin maneesilla vähän treenailemassa siirtymisiä ja tembon muutoksia keski-ympyrällä. Maanantaina käytiin Kambon kanssa maneesilla ilman satulaa kouluilemassa jälleen kerran siirtymisiä. Alkuperäisen suunnitelman mukaan Kambolla kuului olla vapaapäivä tiistina ja mä olisin ratsastanut Maijalla ja Kertulla, mutta meninkin loppujen lopuksi Maijalla kentällä ja Kambolla iltamaastossa, jossa tarkoituksena mennä hankilaukkailemaan, mutta raukka ei uskaltanut oikein kävellä edes pellolla. Poni on ollut jotenkin yllättävän kiva ratsastaa viime aikoina, eikä ole laukasta raviin siirtymisessä tarvinnut tapella juuri ollenkaan ja muutenkin tuntuu, että ollaan ehkä jopa vähän kehitytty :-D !
Maanantaina tosiaan myös siirrettiin meidän kisat. Alunperin ne kuului olla loppiaisena, mutta nyt ne pidetäänkin lauantaina. Hyppään siis Kambolla meidän oman seuran kisoissa 40-5cm A.0. Vähän jännittää, kun ei olla hirveästi päästy hyppäilemään viime aikoina!

Tuo alimmaisessa kuvassa oleva Kambon takana oleva hevonen on yrittänyt saada Kamboa vaikka mitenkä mukaan leikkimään sen kanssa. Meidän musta riimu meni rikki eräs päivä näiden touhuissa eikä haavoiltakaan olla vältytty. Lisäksi riimu on ollut ihan miten sattuu aina, kun iltaisin haetaan heppoja sisälle.

Onkohan bloggerilla taas jotain ongelmaa meneillään? Tuo ensimmäinen kappale ei suostu tasaantumaan molempiin reunoihin ja noihin tuli tuollaiset ihan ihmeelliset kappalevälit... Arrgggh...

2 kommenttia: