perjantai 30. tammikuuta 2015

Uutta ulkoasua ja blogiuudistuksia

 Joku varmasti katsoo voi ei taas jotain uudistuksia. Tajusin tässä eräs päivä postaamattomuuteni johtuvan siitä, etten tiedä kumpaan blogiin kirjoittaa. Lifestyleblogiin kirjoittelin ehkä kerran kuussa ja tämä blogi taas elää tyhjyyttään, koska mulla ei ole ketään vapaa-ehtoisia kuvaajia ja mua itseäni ei ainakaan yleensä kuvattomat postaukset nappaa. Laskin 1+1 ja tajusin yhdistää taas blogit. Alan kirjoittelemaan tänne sekä heppapostauksia että kaikkea muuta enemmän ja vähemmän mun elämään liittyviä asioita. Tällä tavoin saan enemmän postauksia kirjoitettua ja blogi säilyy mielenkiintoisempana, eikö niin? Mitä mieltä olette tästä blogien yhdistämisestä? Entä uudesta ulkoasusta? Mua ärsyttää aivan älyttömästi, kun kuvat ja teksti ei mene tasan vaan kuvat ovat hieman kapeampia.. Olisko tähän kellään mitään vinkkiä? Mun html -puoli kaatui mun liiallisesta koodailusta hups joten vain css koodit kelpaavat..


Kukas mä oikein olinkaan?
 photo 10947190_1536360659981398_1655400916247645993_n_zpsyinfff0m.jpg photo 10952173_1538111536472977_354961078_n_zpskiermmyr.jpg Jos tänne on sattumalta eksynyt uusia naamoja, haluan muistutella kuka ja mitä täällä ruudun toisella puolen kirjoittelee. Mä olen 1999 syntynyt tyttö Ilmajoelta nimeltä Jessica Långfors, mutta kaverit huutelevat ihan vain Jessiksi. Viime vuonna tein paljon juttuja mistä en ole ylpeä, mutta nykyään yritän olla positiivinen ja iloinen ihminen. Osaan myös olla hiljainen dramaqueen ja onnistun kehittämään pienistäkin asioista ison ongelman pääni sisällä. Käyn tällähetkellä peruskoulun viimeistä luokkaa JOPO-luokalla, jossa olemme vuorotellen koulussa ja tutustumassa työelämään. Sen lisäksi teemme usein erilaisia leirikouluja luokkamme kanssa. Ensiviikolla aloitankin työharjoittelun Seinäjoen Hööksissä. Peruskoulun jälkeen yritän päästä Ypäjän hevosopistolle opiskelemaan. Pilvilinnahaaveena mulla olisi joskus omistaa oma ratsastuskoulu. photo 014_zpsd1b2785a.jpg Kambodzha eli tutummin Kambo on mun oma poni, joka muutti meille heinäkuussa 2014. Tapasin ponin Tiinan tallin vuokrausleirillä jossa poni osui mulle vuokraponiksi. Kambo on 2009 vuonna syntynyt pieni veijari jolla ei temput lopu kesken. Herran tullessa meille, ei se osannut juurikaan mitään. Pukkeja, pystyynhyppimisiä, paikallaan junnaamista, tippumisia ja paljon muutakin ollaan koettu, mutta ollaan myös paljon kehitytty. Kierretään 1-tason estekilpailuja tällä hetkellä 40-50cm korkuisia pikku luokkia. Tarkoituksena olisi nyt käydä kokeilemassa myös jotain superhelppoa kouluohjelmaa tässä lähiaikoina.
 Oman ponini lisäksi käyn silloin tällöin liikuttelemassa paria muuta hevosta; Maijaa ja Kerttua.
 Kambon lisäksi meillä asustaa kissa ja koira, Lucifer & Rico. Aijemmin meillä oli myös toinen kissa ja kani, Mira & Sonja.
 photo 034-001_zps9ab23703.jpg Ala-asteella harrastin pianon soittoa, jonka lopetin ratsastuksen tieltä pois sillä halusin lisää aikaa heppailulle. Ratsastuksen aloitin helmikuussa 2009. Leireillä olen ollut kesällä 2012 ja talvella 2013 Alajärven ratsastuskoululla... Sekä 2013 ja 2014 Tiinan tallilla vuokrausleirillä. Tänäkesänä olen menossa avustamaan leirejä Tiinikselle! Viime vuonna harrastin myös aktiivista fanittamista ja keikkojen kiertelyä, mutta nyt se on harmillisesti joutunut jäädä hyvin paljon vähemmälle..

Jäikö jokin asia mietityttämään, kysy ihmeessä!

2 kommenttia:

 1. Mun mielestä tää päätös on kiva, koska oletettavasti tänne nyt tulee edes hiukan enemmän postauksia :D Todella kiva esittelypostaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on ollut aiva järkyttävä kiire viime aikoina joten Kamboki on saanu ikäviä vapaapäivä, viime viikollaki oltiin luokan kans Vuokatis :P

   Poista