torstai 12. maaliskuuta 2015

E-lupa haettu & Alavuden kisat takana

 photo 010-001_zps7p8zk3xs.png Omien henkilökohtaisteni ongelmieni vuoksi blogi on jäänyt enkä tiedä kuinka paljon ehdin nykyään enää kirjoittelemaankaan. Mutta eipä juuri mitään ihmeellistä ole tapahtunutkaan. Helsingissä kävin kavereiden kanssa hiihtolomalla Emma Gaalassa ja muuten vain kiertelemässä.
 Lisäksi olin joku aika sitten Alavudella Kambolla kisoissa. Hypättiin 50cm ja 60cm jotka molemmat olivat A.0.0. Puhtaat radat tuli. Super tyytyväinen oon poniin vaikka tulikin vähän vääriä laukkoja. Hypättiin myös maanantaina meidän korkeusennätys - 95cm! Vaikea uskoa sitä, että ponin tullessa mulle, juuri ja juuri päästiin ristikon yli.
 Yhteishaussa tuli haettua Ypäjälle ratsastuksenohjaajaksi. Soveltuvuuskokeet olisi tulossa toukokuulla ja jännittää jo nyt aivan järkyttävästi. Jos en pääse Ypäjälle, niin otan suunnaksi ammattistartin.
 Tiinan tallin omistajan kanssa tuli myös sovittua, että olen avustamassa kaikki kesän leireit Kambon kanssa Soinissa! Onkos joku teistä tulossa?

6 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tajua miten nuo voi jännittää niin älyttömästi :D Varsinkin, kun mulla on vielä hyvin selvä suunnitelmä mitä teen jos en pääse Ypäjälle (meen ammattistarttiin ja sen jälkeen Ypäjälle uudestaan yrittämään) eikä tuo ammattistarttiin meneminen mua hirveästi haittaisi edes :D Toisaalta taas jos vähimmäispistemäärä millä pääsee sisään olis sama mitä viime vuonna (38p) mun pitäisi saada täydet tai ainakin melkein täydet pisteet soveltuvuuskokeesta :s

   Poista
 2. Onneksi mulla on vasta ensi vuonna tää jatko-opiskelu asia, ehdin miettiä vielä edes hetken aikaa mihin haluan :D Toisaalta mulla on nyt jo tarkka suunnitelma, mutta lähinnä pelottaa se jo nyt, että entä jos se ala ei tunnukaan mulle hyvältä... :D

  Eikä, oon sulle kateellinen, Emma-gaalaan ois ollu niin siistiä päästä! :D Ja kiva kuulla, että teillä sujuu Kambonkin kanssa noin hyvin! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mulle on ollu koko yläastee täysin selvää, että musta tulee ratsastuksenohjaaja. Lisäksi pienenä haaveena mulla olis viel joskus oma ratsastuskoulu.. :)

   Poista
 3. Mä oon tulossa Tiinan Tallin ykkösleirille kaverini kanssa jo kolmatta kesää peräkkäin. Tiinis on vaa niin paras! <3

  VastaaPoista