torstai 30. huhtikuuta 2015

Jalkaongelmia ja sähköpostia Ypäjältä

 Kambolla on viime aikoina ollut ongelmia jalkojensa kanssa. Aluksi ponilla oli aivan tuntemattomasta syystä etujalka vähäsen paisuksissa. Se kumminkin parani parin päivän sisällä ja välittömästi silloin poni teloi oikean takajalkansa luultavasti tarhassa riehutessa: kolme haavaa joista jalka aivan paisuksissa. Poni sai pysyä edelleen melkein lomalla, eli vapaapäivillä ja kevyellä liikunnalla. Tällä hetkellä haavoihin on muodostunut rupi ja turvotus oli eilen ainakin vain vähäistä, tosin, eilen ratsastin pitkästä aikaa kunnolla joten en tiedä miten jalka on siihen reagoinut... Toivottavasti ei tarvitse perua viikonlopun kisoja vaan jalat tulisivat nyt kuntoon.

 Tänään sain myös sähköpostia Ypäjältä, johon hain yhteishaussa helmikuussa. Viestissä kerrotiin, että hakuni on otettu vastaan ja soveltuvuuskokeet ovat 20.5. joihin kutsu tulisi ensi viikolla. Onko teistä joku tulossa Ypäjälle soveltuvuuskokeeseen?

 Mun työharjoittelukin valmentajani tallilla loppui viime viikolla ja mulla on aika palailla koulun penkille. Aivan käsittämätöntä ajatella, että koulua on enää kuukausi jäljellä! EDIT. Onnistuin myös tippumaan eräällä kerralla, kun olin ratsastamassa Lennillä maneesissa työharjoittelusta. Hevonen kompastui ja minä horjahdin kaulalle ja kun hevonen nousi, lensin minä voltilla kaulan yli suoraan selälleen.

2 kommenttia:

  1. Aika on kulunut todella nopeasti, nyt on tosiaan jo toukokuu! Hui :D Tsemppiä tuonne soveltuvuuskokeeseen ja Kambon jalan parantumiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jätetään varmuuden vuoksi nuo KuRatin kisat välistä ja jatketaan hyppelyitä sitten kun on varmasti kunnolla parantunut vaikka nytkin kyllä jo varmaan pystyisi .. :)

      Poista