maanantai 21. joulukuuta 2015

Pitkästä aikaa bloggerissa

 Oon pitänyt vähän taukoa bloggaamisesta, koska opistolla on ollut vähän kiirettä ja oma motivaatio ei ole riittänyt kirjoittelemiseen. Nyt mulla on kumminkin pari viikkoa ollut halu kokeilla uudestaan bloggaamista, joten ajattelin kokeilla jos blogin kirjoittaminen lähtisi uudestaan liikkeelle, nyt kun meillä on vielä joululoma, niin riittää aikakin. Tammikuussa pitää katsoa uudestaan, kun palaan takaisin opistolle.
 photo _MG_0433_zpsjol1rrkx.jpg
 photo _MG_0447_zpspdjma1n4.jpg  photo _MG_0497_zpspytchisb.jpg Oon opistolla ratsastanut koko syksyn melkein pelkästään Armelilla, super pikku tammalla. Armelin lisäksi kävin mm. Luckyn, Ehdon, Fabun, Roosan, Koviksen ja muutaman muun selässä.
 Meillä on ollut myös erilaisia tenttejä ja näyttöjä, juuri ennen joululomalle lähtöä meillä oli juoksutuksen ja esittämisen näytöt. Tammikuussa odottaa koulu- ja estenäytöt sekä aloitamme pitämään tunteja opiston ratsastuskoululla ja mulle on tulossa tenavaryhmä.
 Osallistuimme myös joulujuhlaan jossa meidän luokka haastoi ROK27 ja yleisölle pidimme suitsien kokoamiskilpailun. Ollaan järjestetty myös yhdet estekeskiviikkokisat.
 photo _MG_1276_zpskbwiz44m.jpg Klippasin Kambon muutama viikko takaperin. Tein ponille loimiklippauksen jonka lisäksi otin myös jaloista karvat. En ole yhtään tyytyväinen tuohon jälkeen, muttei voi mitään. Ehkä annan itselleni vähän armoa, kun klippasin ensimmäistä kertaa hevosen itse.
 Ollaan ponin kanssa molemmat menty ihan älyttömästi eteenpäin. Nyt kun Kambokin on kotona, käytiin eilen mun valmentajan silmien alla hyppäämässä ja kehui kuinka poni on saanut lihaksia ja mennyt muutenkin eteenpäin! Yritetään Kambon kanssa treenata nyt ahkerasti, jotta pääsisin ponilla tammikuun näytöt - K.N. special & 95cm läpi.
 Ollaan Kambon kanssa kierrelty myös estekeskiviikkokisoissa, viime kisoissa oltiinkin 70cm A2.0 2sij.
 photo 12311312_1659198514364278_2401984783470087352_n_zps7eyzlwxr.jpg Kävin joulukuun alussa osallistumassa Hertalla seuran mestaruuksiin, tällä kertaa koulupuolella, jotka olivat myös mun ensimmäiset koulukisat. Ohjelmana oli helppo C, saatiin vaivaiset 59%, mutta siltikin tuli junnujen pronssia!
  Kävin myös ensimmäistä kertaa elämässäni HIHS:sissä, josta mukaan tarttui Kambolle loimi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti