torstai 21. tammikuuta 2016

Näyttöihin treenailua

 photo IMG_4698_zps1gfxeiqe.jpg photo IMG_4718_zpslfxipoqn.jpg photo IMG_4727_zpsl4buyvaf.jpg Mulla on ensi viikolla kouluratsastuksen näyttö, jonka suoritan Kambolla. Ratana on K.N. special. Ollaan siihen harjoiteltu nyt muutamina päivinä. Muuten sujuu ihan hyvin, mutta pysähdyksissä ja siirtymisissä voisi mennä paremminkin. Mutta oon kyllä ihan älyttömän ylpee Kambosta jos päästään läpi, koska ei olla startattu yhtäkään koulurataa ja ponin tullessa mulle aloitettiin työt melkein nollasta.
 Kävin myös Kambolla meidän ryhmän estetunnilla, kun olin suunnitellut ehkä meneväni estenäytönkin ponilla. Mutta Kambo oli aivan älyttömän villi heti, kun alettiin hyppäämään joten näillä näkymin menen estenäytön opiston hevosella. Oon miettinyt vaihtavani Kambolle kuolainta esteille taas, koska tuosta baucherista jonka ostin pari kuukautta sitten ei ole melkeinpä yhtään hyötyä..
 photo IMG_4821_zpskonc23qt.jpg photo IMG_4843_zpslyrnbjaz.jpg Mulla vaihtui myös mun opistolla ratsastama hevonen. Olen mennyt melkein koko syksyn Armelilla, mutta ilmoitettuani suorittavan koulunäytön Kambolla mulle vaihdettiin hevonen ja nyt mun ratsuna toimii Yö. 9-vuotias musta vauhdikas suokki.

2 kommenttia:

 1. Moi!
  Sähän opiskelet pk-Pohjasena, mutta tiedät varmaan myös millaista yo-pohjaisena opiskelu opistolla on? Siis juuri ratsastuksenohjaajaksi. Itse valmistun lukiosta 2017 ja olen ajatellut sen jälkeen hakea rokille. :) Osaatko yhtään verrata ratsastajien tasoa pk- ja yo-pohjaisten välillä? Kumpia hakijoita on yleensä enemmän ja montako otetaan? Paljonko yo-pohjaisia esimerkiksi pääsi opiskelemaan viime syksynä? Ja entäs kuinka paljon rokkilaiset pääsee oikeasti ratsastamaan? Kuinka helppo ypäjällä on saada muita ratsastettavia kuin opiston ratsastustunnit? Kiitos jos viitsit vastata perusteellisesti! :)

  Tykkään muutenkin sun blogista ja Kambo on tosi kivan näkönen, tsemppiä teille näyttöihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Yo:t on ehkä vähän tasokkaampia ratsastajia, mutta ei mitään maailman suurinta kuilua oo ratsastustaitojen välissä meki ratsastetaan ihan sekaryhmissä ja ei oo ikinä ollu mitään ongelmaa. Hakijamäärästä en osaa yhtään sanoa mut 7 pääsee sisään. Ekana vuonna ratsastusta on joka päivä ainakin 1h (saattaa olla että joutuu esim. muiden luokkalaisten hevosia ratsastaan jos on joku kipeenä) ja ilmeisesti nyt kun palataan opistolle niin on useampikin hevonen liikutettavana. Aika paljon oon nähnyt ilmotuksia vuokrahevosista, että hevosia kyllä pääsee ratsastamaan niin paljon kun ehtii ja jaksaa :) Kiitos :)!

   Poista