sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Blogi esittelyt

 Viikko sitten pyysin teitä linkkaamaan omat bloginne. Nyt on aika mennyt umpeen ja olen käynyt blogit läpi. Tässä ovat ne joihin liityin tai olen jo aijemmin liittynyt lukijaksi.
 "Tähtisumussa on 17-vuotiaan taivaanrannanmaalarin hevosenhoitajaksi opiskelusta, sekä kahden pienen ponin suurista seikkailuista kertova blogi. :)"
 "Blogissani kerjon arjestani ensimmäisen oman hevoseni, neitimäisen ratsutamma Myffin kanssa. Tähdätään kohti kilpakenttiä esteratsastuksen puolella, ja treenataan pikkuhiljaa tavoitteita kohti. Pidetään kuitenkin myös hauskaa, kokeillaan uusia juttuja, ja nautitaan elämästä! :)"
 "Unelmien mustan pääosassa on vuonna 2013 syntynyt friisiläisori Albert. Jo pikkutytöstä saakka olen haaveillut omasta friisiläisestä. Haaveeni toteutui puolitoista vuotta sitten kun Albert asteli elämääni. Unelmien musta on blogi ystävyydestä ja matkasta aikuisuuteen."
 "Blogi kertoo nuoren pv ruunan matkasta kohti suuria luokkia. Mukaan mahtuu myös sopivasti pöhkö suokki ruuna. Blogi pyörii kilpailemisen ja valmentautumisen ympärillä. Tällä kaudella ollaan aloitettu kansallisten ratojen valtaaminen, ehkä kansainväliset tuulet vielä kutsuvat. :)"

 "v.2000 syntyneen tytön hevosblogi, johon mahtuu välillä mukaan myös lifestylepostauksia. Mukana kuvioissa pyörii ex-ravuri, jolla välillä ajan ja välillä ratsastan ja isompikokoinen poni. Näistä hepoista kumpikaan ei kuitenkaan ole omani!"

Kuvat on taas miten sattuu, kun bloggerissa ja mun koneella on taas vähän ongelmia :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti