lauantai 7. toukokuuta 2016

LINKKAA BLOGISI


LINKITÄ BLOGISI 14.5. MENNESSÄ

 Kambo viettää tänään 7-vuotis syntymäpäivää jonka kunniaksi päätin laittaa linkkaa blogisi -postauksen pystyyn jo nyt. Etsiskelen uusia blogeja luettavaksi, ja esittelen jokaisen blogin johon liityn lukijaksi täällä omassa blogissani. Kuka vain voi linkittää bloginsa, mutta mukaan tulee liittää esittelyteksti jonka mahdollisesti julkaisen myös täällä blogissani, mikäli liityn lukijaksi. Käytän esittelyissä myös blogejen bannereita. Aikaa on viikon verran.

17 kommenttia:

 1. http://perfect-pony.blogspot.fi/

  Tähtisumussa on 17-vuotiaan taivaanrannanmaalarin hevosenhoitajaksi opiskelusta, sekä kahden pienen ponin suurista seikkailuista kertova blogi. :)

  VastaaPoista
 2. my-finest.blogspot.fi

  Blogissani kerjon arjestani ensimmäisen oman hevoseni, neitimäisen ratsutamma Myffin kanssa. Tähdätään kohti kilpakenttiä esteratsastuksen puolella, ja treenataan pikkuhiljaa tavoitteita kohti. Pidetään kuitenkin myös hauskaa, kokeillaan uusia juttuja, ja nautitaan elämästä! :)

  VastaaPoista
 3. Hi Beautiful

  18-vuotiaan suomenruotsalaisen blogi. Blogissani kirjoitan paljon ajatuksistani, ja mukaan mahtuu myös kaikkea asukuvista resepteihin. Tervetuloa :)

  VastaaPoista
 4. pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  1-vuotiaan koiranpennun toilailuja ja hauskoja juttuja, sekä rehellisiä ja analysoivia kertomuksia ratsastustunneistani.

  VastaaPoista
 5. http://stepmarlie.blogspot.fi/?m=0

  Kirjoitan blogiini pääasiassa 9-vuotta täyttäneet ratsutammastani Marliesta sekä arjesta hevosen omistajana. Mukana pyörii välillä myös pikkutallin shettistamma Peppi, sekä toinen hevonen Minttu, jonka olisi määrä varsoa ihan näinä päivinä.

  VastaaPoista
 6. Unelmien musta

  Unelmien mustan pääosassa on vuonna 2013 syntynyt friisiläisori Albert. Jo pikkutytöstä saakka olen haaveillut omasta friisiläisestä. Haaveeni toteutui puolitoista vuotta sitten kun Albert asteli elämääni. Unelmien musta on blogi ystävyydestä ja matkasta aikuisuuteen.

  VastaaPoista
 7. Ponipäiväkirja kertoo poniarjesta parikymppisen oman ruunan sekä lainahevosten kanssa. Tällä hetkellä vielä täysin puskailua ja lainahevosten eteenpäinviemistä, (valjakkoponi sekä nuori sisäänratsastettava) mutta kesän aikana tarkoitus aloittaa lännenratsastustunneilla käyminen.

  VastaaPoista
 8. http://littlebitsenough.blogspot.fi/

  Blogin päätähti on helmikuussa Suomeen muuttanut Chaina tamma. Pääpaino on tavoitteellisesti treenavan ratsukon arjessa, ja välillä on myös muuta pohdintaa hevosiin liittyvissä asioissa sekä omassa arjessa.

  VastaaPoista
 9. http://hepsuthopsut.blogspot.fi

  Blogi kertoo nuoren pv ruunan matkasta kohti suuria luokkia. Mukaan mahtuu myös sopivasti pöhkö suokki ruuna. Blogi pyörii kilpailemisen ja valmentautumisen ympärillä. Tällä kaudella ollaan aloitettu kansallisten ratojen valtaaminen, ehkä kansainväliset tuulet vielä kutsuvat. :)

  VastaaPoista
 10. welifedream.blogspot.fi

  v.2000 syntyneen tytön hevosblogi, johon mahtuu välillä mukaan myös lifestylepostauksia. Mukana kuvioissa pyörii ex-ravuri, jolla välillä ajan ja välillä ratsastan ja isompikokoinen poni. Näistä hepoista kumpikaan ei kuitenkaan ole omani!

  VastaaPoista
 11. http://katariinajaraduga.blogspot.fi/

  99 syntynyt tyttö ja oma hevonen joka tuli virossta viime kesänä. valmentaudutaan ja kilpaillaan säännöllisesti esteillä. Tavotteena tulevaisuudessa isot luokat.

  VastaaPoista
 12. http://braveava.blogspot.fi/

  Blogi kertoo minun ja hevoseni Eterman eli Ettanin yhteisestä elämästän, niin kisoista valmennuksista ja kaikesta muusta hevosiin liittyvästä. Blogissa esiintyy myös Äitini tinker Pepe sekä entinen ponini Silver, joka nykyisin siskoni omistuksessa.

  VastaaPoista
 13. http://cowswings.blogspot.fi/

  18-vuotiaan abitytön värikäs taideblogi täynnä piirroksia ja maalauksia :3

  VastaaPoista
 14. 25 -vuotias Vantaalainen naisen alku pitää lifestyleblogia, jossa keskitytään muotiin, kauneuteen ja elämän pieniin iloihin. Minut löytää myös monesta somekanavasta. Jokainen uusi lukija on tervetullut! Tervetuloa seuraamaan!

  http://lovekatariina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 15. Hi Beautiful

  Tervetuloa 18-vuotiaan suomenruotsalaisen tytön lifestyle-blogiin. Blogissani voi lukea kaikkea mielipiteistäni resepteihin, ja mukaan mahtuu myös asukuvia ja muita kuvapostauksia. :)

  VastaaPoista
 16. www.katjaekaterina.com

  moi, kirjoitan vaatteista, meikeistä ja ihanasta elämästä. Tykkään merkkituotteista ja ostelen niitä tosi paljon. Tykkään myös esitellä niitä blogissani. Mulla on myös hieno instagram tili, joten käy katsomassa sitä https://www.instagram.com/katja.ekaterina/

  VastaaPoista
 17. Muutaman kuukauden pystyssä ollut Hundred Moments of Happiness - blogi tarjoaa lifestyle tyylisiä postauksia kirjoittajan omien kiinnostuksenkohteiden eli urheilun, kauneuden, shoppailun, opiskelun ja hyvinvoinnin kautta. Aina ripaus muutakin kivaa löytyy ja iso painoarvo blogissani annetaan hyvälaatuisille itse otetuille kuville. Varsinkin vinkkien, inspiraation ja arvosteluiden antaminen on kirjoittajalle mieluisaa jaettavaa :)

  ♡ Helena
  Hundred Moments of Happiness

  VastaaPoista