keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Kambo on puhunut.

Mitä hevoseni sanoisi, jos se osaisi puhua ja...
 ...maastossa tulisi peura vastaan? "Jaa.. Taas tätä Ypäjä meininkiä peuroja hyppii joka paikassa. Parempi olisi ettei tuu yhtää lähemmäs tai mä poistun paikalta!"

 ...saisi yhtäkkiä ravikärryt taakseen? "No nyt on omistaja seonnut totaalisesti"

 ...eläinlääkärin auto kurvaisi tallin pihaan? "Vaissoo, onkohan tällä kertaa rokotus vai raspaus.."
 photo 007_zpsnwyuakv9.jpg
 ...kiukkuisen näköinen ihminen lähestyisi? "Nounounou. Minähän en tee mitään nätisti kiukkuisten ihmisten kanssa. Sitä saa mitä tilaa"

 ...maastoreissulla joutuisitte jonon hännille? "Jes! Mun ei tarvi kohdata ekana hirviö kivejä jotka syö pieniä poneja"

 ...kengittäjä sovittaisi uutta kenkää kavioon? "Ähähää teenpäs kaikkeni ettet varmasti saa sitä ikinä lyötyä kiinni!!!"
 photo DSC_0134_zpsjh1qywr2.jpg ...kissa loikkaisi yllättäen heinikosta kentälle? "Apua! Syökö toikin pieniä poneja niinkuin kivet"

 ...esteradalla okserin alle olisi piilotettu vesimatto? "Wooohoo, esteitä! Oon kunnon kilpaesteponi!!"

 ...ruoka-aika lähestyisi, mutta iltatallin tekijä olisi myöhässä? "Ihmiset... aina myöhässä"

 photo _MG_6796_zpst1itsiy0.jpg ...satulavyötä kiristettäisiin kiireellä monta reikää kerralla? "Mennääänks joo, mä en jaksa seistä, mennäään joooo jooko"

 ...koulutunnilla väistöt kaikkiin ilmansuuntiin alkaisivat ärsyttää? "That's it. Sun selässä keikkujan olis parempi järjestää mulle esteitä tai suutun sulle lopullisesti"

 ...trailerin silta laskettaisiin alas, ja hevosesi pitäisi kavuta kyytiin? "Ei, ei ja ei. En varmasti jos vaikka joutuisinki matkustaa taas tuon 5-6h matkan. Eikä"
 photo 006_zps0wi5h20h.jpg ...olisitte maneesissa ratsastamassa, kun lunta alkaa tippua katolta? "Taas joku yrittää syödä mut...."

 ...muut hevoset olisi haettu sisään ja hevosesi olisi jäänyt viimeiseksi? "Vaikka mä en juokse ku hullu niinku noi muut, nii ei se tarkota et mä en haluaisi myös iltaruuille....."


 Tajusin vähän aikaa sitten etten ratsasta juuri ollenkaan muilla hevosilla kuin Kambolla. Ja Suomalaisen Tiian blogin uudesta postaussarjasta sain idean, mitä jos yrittäisin kerran kuussa käydä jossain uudessa ratsastuskoulussa tutustumassa ratsastustunnilla. En ole käynyt edes kuin muutamassa ratsastuskoulussa koko ratsastushistoriani aikana. Saisin kuulla erilaisten opettajien kommenttia omasta istunnasta ja ratsastamisestä sekä pääsisin uusien hevosten selkään. Lisäksi oon maailman huonoin tutustumaan uusiin ihmisiin, joten ajattelin, että olisi kiva lähteä tutustumaan muiden bloggaajien kanssa talleille. Lähtisin aina eri bloggaajan kanssa tutustumaan uudelle ratsikoululle. Mielestäni olisi hauska kokeilla tälläistä, päästä ratsastamaan eri hevosilla ja tutustua muihin bloggailijoihin. Pitäisi vain alkaa säästellä rahaa, haha. Olisko joku teistä kiinnostunut lähtemään mun kanssa ratsastelemaan? Aika laajasti pystyn myös ottamaan eri paikkoja huomioon (Etelä-Pohjanmaa, Ypäjän lähipiiri, Lahden alue...jne) joten jos vähänkään nappaa niin ihmeessä vaan viestiä! Toivottavasti saisin venytettyä mun opiskelijabudjettia edes muutamalle kokeilulle, olis niiin kivaa!

12 kommenttia:

 1. On tuo Kambo vaan niin hauska ja suloinen otus kaiken kaikkiaan, sydän sulaa tuota katsellessa ❤

  VastaaPoista
 2. Ihan sikahyväpostaus! :D En oo ennen törmänny tällasiin "eläin puhuu" juttuihin, joten tää oli todellaki kivaa vaihtelua. Näitä Kambon ajauksia oli kiva lukea :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
 3. Tosi hauska postaus, lojuu itselläkin luonnoksissa odottaen julkaisua. :D

  www.ystavanihevonen.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Tää oli kyllä hauska postaus! :D Tuo sun idea kiertää talleja kuulostaa kyllä mielettömän kivalta, itsellänikin tavoitteena olisi testata edes yhtä tallia, mutta aika on niin kortilla.. Toivottavasti kuitenkin löydät muita innokkaita! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niimpä pitäs löytää muita innokait ja tästä opiskelijabudjetista revittyä muutama penni ylimäärästä :D

   Poista
 5. Tosi kiva blogi! Liityin lukijaksi, liittyisitkö munkin jos vaan mahdollista? :) www.jiinamilla.blogspot.fi

  VastaaPoista