tiistai 9. elokuuta 2016

Mites se summer bucket list eteni?

 Joku varmaankin muistaa, kun alkukesästä kirjoitin summer bucket -listan. Kesä tuntuu olevan ihan just ohitse joten ajattelin tehdä katsauksen mitä onnistuin meidän listalta tekemään!
 photo fc61101e-122d-455e-8def-ad3590167ea7_zpsvke659ep.jpg [ ] Uittaminen. Kunnolla uimaan ei valitettavasti päästy tänäkään vuonna. Kahlailemassa ollaan kyllä käyty, mutta eihän se vedä milläänlailla vertoja kunnon uittoreissuille!  Kastuttu ollaan kylläkin ihan kokonaan kun kesken kahluuttelun poni päätti alkukesästä piehtaroida kuski selässä ja kastella mut sekä satulan :D
[x] Hyppää ensimmäinen 90cm rata kisoissa. Tämä saatiin toteutettua Nurmoon kisoissa. Tästä pääset lukemaan kyseisen postauksen onnistuneista radoista. Nuorten hevosten festivaaleille ja ylipäätään tuleville kisoille meillä on myös vähän suunnitelmia, mutta niitä en paljasta ihan vielä kun on niin monta mahdollista asiaa joka saattaa mennä pieleen.
[x] Maastoeste hyppelyt. Maastoesteitäkin ollaan onneksi päästy alkukesällä hyppelemään täällä Ypäjällä ja poni on ollut ihan liekeissä. Hypättiin uusiakin esteitä, joita viime vuonna ei vielä menty. Nyt syksyllä ei olla vielä ehditty käydä maastoesteillä, kun on ollut tuo kisaviikko.
 photo 10985397_439804096178905_8981482650339986691_n_zpsd6a6mxi2.jpg [x] Käy edes yksillä festareilla. Ehdin onneksi koko kesänä käydä juuri ja juuri yksillä festareilla, joka oli ylexpop Lahdessa.
[ ] Mene risteilylle. Toukokuussa olisin päässyt risteilylle, mutta juuri silloin sattui olemaan mulla ja Kambolla kisat, joten se reissu sitten jäi tekemättä. Mä en tosiaan ikinä oo ollut risteilyllä tai missään ulkomailla joten olis niiin kivaa päästä katselemaan muutakin maailmaa!
[x] Älä anna blogin kuolla. Nyt ainakin viime aikoina oon omasta mielestäni ainakin oon kirjoitellut tänne ihan hyvää tahtia ja motivaatio tämän pitämiseen on ihan huipussaan!
 photo 7fc8e362-d506-4abf-9c6a-3369cbebe9fc_zpswql4c3ss.jpg [/] Valmentaudu paremmin. Kotona ollessa kävin yllättävän hyvin tunneilla, ja jopa pitkästä aikaa kouluvalmennukessa jota ei pitänyt edes mun oma valmentaja. Nyt Ypäjälle palatessa en ole vieläkään ehtinyt etsiä ketään valmentajaa meille tänne...
[x] Ratsasta jollain uudella hevosella. Derbyviikolla pääsin opistolla ratsastamaan Upituksella, pienellä suomenhevosella, joka oli mulla täysin uusi tuttavuus. Oli kyllä mukavaa vaihtelua kavuta muidenkin kuin oman ponin selkään.
[ ] Enemmän maastakäsittelyä. Tämän kannalta ollaan vedetty aikalailla samanlaista linjaa kuin tähänkin asti.

Arvaako joku mitä suunnitelmia meillä on tulevien kisojen varalle?

4 kommenttia:

 1. Voisit ehkä jatkossa laittaa pystykuvat vähän pienempinä, kun nyt ne on sen verran isoja ettei ne mahdu kerralla kokonaan näkyviin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun omaa silmää häiritsee jos kuvat ovat erikokoisia joten tykkään pitää tällälailla :)

   Poista
 2. Oot kyllä postaillu kivan ahkerasti koko kesän! :) Tää oli kyllä taas kiva postaus!

  VastaaPoista