torstai 1. syyskuuta 2016

OSA 6. Kambon ja mun matka

 Osa 1, osa 2, osa 3, osa 4 ja osa 5. Nyt suuntaamme katseen vuoden 2015 lokakuusta joulukuuhun.
 Tällöin mulla oli käynnissä jälleen kerran kiinnostus ja aika loppu bloggaamista kohtaan joten, juurikaan mitään muistiinpanoja ei ole. Kuitenkin jotain muistikuvia tästä alkutalvestakin on. Klippasin ponin ensimmäistä kertaa, muuten oli ihan nätisti, mutta jalkojen klippaamisessa ei meinannut suostua yhtään seisomaan. Esteillä ponilla alkoi pikku hiljaa katoilemaan jarrut ihan kokonaan. Ennen ja jälkeen estettä se vain otti ja lähti korvat hörössä niin kovaa kuin pääsi. Uskon tämän johtuneen innostuksesta ja kokemattomuudesta. Kokeiltiin useampiakin kuolaimia ja toimivimmiksi todettiin kolmipala baucher. Taidettiin muuten myös joulukuussa lähteä käymään ponin kanssa kotona joululomalla.
 photo _MG_8360_zpsp68jbdna.jpg Kierreltiin myös keskiviikkokisoja estepuolella vaihtelevalla menestyksellä 70cm korkeudella, ehkä yksi tai kaksi kasikympinkin rataa.. Välillä tuli hylky ja paras sijoitus on ollut toinen, jolloin oltaisiin myös voitettu Ypäjän ratsastajien ponien tasomestaruus, mutten ollut vielä tuolloin vaihtanut seuraa. Vähän kyllä ärsytti.
 photo _MG_8388_zpsgd2dvlf9.jpg photo _MG_8372_zps5orvjddl.jpg photo _MG_8368_zpsrx865w2p.jpg

2 kommenttia:

 1. Tää on tosi kiva ja mielenkiintonen postaussarja mutta mun mielestä ihan liian lyhyitä postauksia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yritän saada mahdollisimman kattavia postauksia aikaiseksi, mutta joka kuukaudelta ei ole niin paljon materiaalia. Lisäksi lyhyemmat postaukset usein julkaistuna pitää ainakin mulla paremmin mielenkiintoa yllä, kuin pitkät postaukset harvoin julkaistuna :)

   Poista