maanantai 7. marraskuuta 2016

MT-team kisat

 Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi raahauduttua koulun koneelle. Oltiin kuukausi sitten MT-teamin kisoissa Koskella. Täksi viikonlopuksi poni myös majoittui Emilialle, jottei kuskin tarvinnut sunnuntaina aamulla ajella ensiksi Ypäjälle. Sen suurempia muistikuvia ei kisoista enää ole. Kasikympissä oltiin 8/20. Löin polveni erittäin kipeästi yhteen johteeseen ja jalustin lähti jalasta. En ilman jalustinta uskaltanut hypätä yhtä kapeaa estettä, joten otin raviin saadakseni jalustimen jalkaan. Radan jälkeen en pystynyt liikuttaa jalkaa mihinkään suuntaan, mutta jääräpäisenä piti kumminkin hypätä vielä 90cm rata, josta tuli valitettava yksi puomi alas jota ilman oltaisiin sijoituttu.
 Hihs-viikosta on myöskin selvitty. Valitettavasti siitä reissusta en tarkempaa postausta kirjoittele, koska materiaalia ei oikeastaan juurikaan ole. Oli huikeata päästä näin isoon tapahtumaan töihin. Meidän porukalle kuului tallialue eli laitettiin tallialuetta pystyyn, myytiin heinää/olkea/purua, pidettiin tallialue ja tuubi siistinä sekä tietysti autettiin kisailijoita. Lisäksi pääsen seuraavanakin vuonna tänne töihin, niin siistiä!
 Meillä on tällä hetkellä myös vuokralla satula.comista albionin estepenkki. Vielä vähän katsellaan mikäli löytyisi joku vielä paremmin sopiva.
 Tänä viikonloppuna ollaankin hyppäämässä pitkän pohdinnan jälkeen Movember showssa täällä Ypäjällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti