sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Wondershare Filmora testissä

 Testasin Wondershare Filmora -videoeditoria uusimpaan videooni, kun pitkästä aikaa sain inspiraatiota. Loppuvaiheessa videon tekoa alkoi motivaatio hiipua valmistamiseen jonka huomaa materiaalin yksitoikkoisuutena. Editorista löytyi ihan mukavasti efektejä ja sen sellaista sekä oli suhteellisen helppo käyttää, mutta kaatuili ja pätki aivan kokoajan. Lisäksi tuon videoeditorin vesileima on aivan hirveän iso, joka sai mut miettimään koko videon julkaisua. Näillä näkymin jäikin tämä video ensimmäiseksi ja viimeiseksi tällä editorilla, joten mulla on vieläkin etsinnässä mulle sopiva editori.

6 kommenttia:

 1. Video oli todella ihana, mutta tuo vesileima oli kyllä häiritsevän iso!

  Mitä audiota käytit muuten? Oli aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Audio oli ollut mulla jo koneella jonkin aikaa, joten en muista linkkiä mutta jos haluaa käyttää niin tästäkin videosta voi ottaa :)

   Poista
 2. Mä latasin tän myös omalle koneelle, mutta yksi video jäi viimeiseksi juurikin tuon jäätävän kokoisen vesileiman takia. Tästä ei ole kovin hyvät muistikuvat, mutta musiikkivaihtoehtoja yms. editointijuttuja oli kiva määrä - viikon parin päästä mulle tuli kuitenkin ilmoitus, ettei enää pääse sisälle, muuten pitää maksaa...! Jos ei siis rahaa halua tähän satsata, en suosittele. Myös vesileiman poistatus maksoi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin päätin etten kyllä tähän editoriin aijo rahaa laittaa, niin hyvä ei kumminkaan ollut joten mulle hyvän editorin etsintä jatkuu :)

   Poista
 3. Hieno video, vaikka tuo ohjelman vesileima tosiaankin on aika massiivinen.. :/
  Sama videoeditorin metsästys käynnissä mullakin - hitto kun nuo kivat ja ilmaiset (tai kivat ja halvat) on aina varustettu jäätävällä logolla tai muulla vastaavalla miinuspuolella.. Toki ymmärrän, rahaahan siinä on tarkoitus tienata, mutta joku Movie Makeriä parempi ilmainen ja vesileimaton ohjelma ois kyllä tarpeen! Kerrohan toki täällä, jos löydät jonkun sellaisen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekkin oon etsinyt vaikka kuinka kauan hyvää editoria ja ainut mikä on miellyttänyt on sony vegas mutta en oo hintavuuden takia raaskinut ostaa :/

   Poista